Föregående år (2014) hade vi högst segerprocent i hela Sverige på 38%, viket vi har som mål att få även 2015. Kanske kan din häst bidra till det?
Varmt välkommen att lämna din häst i träning hos oss.

Vår filosofi är att varje häst som startar ska ha tränat så bra att de kan vinna. Vårt upplägg är att få en välmusklad häst som kan klara av de hårda prestationer som en tävling innebär. Våra välmusklade hästar besöker väldigt sällan veterinären. De är ute i stora hagar året om.Starthäst: 300:- + moms / dag + 5% i provision på insprungna pengar. Priser som tillkommer är eventuella veterinärkostnader, transport (30:-/mil), kuskavgifter.
I priset ingår: Träning (inkl. dressyr), uppstallning, foder, grundläggande utrustning, skoning, utselning vid start, avmaskning, vitaminer mm.

Ingrid Bengtsson                      Tova Bengtsson

Bildbeskrivning
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning

Jag har varit med i branschen sedan jag var liten och är uppväxt med hästar. Travintresset blev naturligt med båda föräldrar som travintresserade. Jag har fött upp och tränat mina hästar med lyckat resultat, även med hästar som har haft sämre förutsättningar att hävda sig.  Jag tog ut min proffslicens 2009. Jag är väldigt målinriktad som person och ger inte upp i första taget, det vet de flesta som känner mig.


Tova Bengtsson är en 19 årig tjej som i dagsläget jobbar fulltid med travarna på gården. Hon är även förstaryttare på hästarna i montéloppen och deltog med sina meriter i montéryttar sm 2013.  Hon har även haft meriter inom ridsport där hon fött upp ett flertal ponnyer som idag tävlar på hög nivå, även där deltog hon i sm 2011. 

Bildbeskrivning